Уважаеми колеги,
@
„Сиско Мрежова Академия“ с удоволствие обявява наличието на Introduction to Cybersecurity, вторият от поредицата нови курсове, които са достъпни директно за студентите от академията. Можете да се включите в тези курсове, за да разширите познанията си по всяко време, от всяко място чрез виртуалната класна стая на Cisco NetSpace.
Курсът Introduction to Cybersecurity покрива тенденциите в киберсигурността и представя примери за нуждата от киберсигурност в различни сектори. Той съчетава записани презентации с упражнения, видео уроци и тестове.
Киберсигурността се отнася до хората, продуктите и процесите, които защитават електронните данни от недоброжелатели. Курсът запознава студентите с различни мрежови експерти, които обсъждат вълнуващата и разширяваща се индустрия на киберсигурността. В течение на курса експертите дискутират концепциите на киберсигурността, включително какво представлява, защо е важна и кои са някои от продуктите и услугите, които се използват за подсигуряване на данните, както и различните възможности за работа в тази сфера.
Курсът предлага следните характеристики:
• Записани предварително презентации и панелни дискусии с експерти по киберсигурност;
• Упражнения, които затвърждават дискутираните концепции;
• Връзки към статии, доклади и уеб сайтове, за да могат студентите да разгледат киберсигурността и от друг ъгъл;
• Тестове за проверка на знанията.
Запишете се сега!
Обучението на специалисти по киберсигурност е национален приоритет за много страни и за тях търсенето на такива кадри се е повишило три пъти по-бързо в сравнение с други позиции в сферата на ИКТ.
Разгледайте страницата Self-Enroll Courses за повече информация и подробности за курса, както и да се запишете в него.

Коментарите са затворени.